تعمیرات الکتریکی
خدمات برقی و الکتریکی
یکی دیگر از خدماتی که طی فرآیند ساخت و ساز انجام می شود، سیستم برق کشی و الکتریکی سازه است. برق کشی ساختمان از مهم ترین بخش ها به شمار می رود و حتما باید توسط برق کار انجام شود زیرا در صورت وجود کوچک ترین مشکلی در نحوه اجرای آن، ممکن است خسارت های جانی و مالی زیادی را در پی داشته باشد.
مراحل برق کشی ساختمان چگونه انجام می شود ؟
برق کشی ساختمان هم مانند غالب بخش های مربوط به ساخت و ساز از مراحل مهم به حساب می آید. به دلیل اهمیت بالای این بخش و ریسک بالایی که دارد، انجام هر یک از مراحل آن با دقت بالا از نکات ضروری و اساسی می باشد. مراحل برق کشی ساختمان ها شامل موارد زیر می شود:
اولین قدم در برق کشی ساختمان تهیه و طراحی نقشه است، در این نقشه باید محل دقیق نصب و قرارگیری کلید و پریزها، جعبه تقسیم، لامپ ها و عبور سیم ها مشخص شود.
قدم بعدی زمانی انجام می شود که هنوز دیوارکشی واحدها تکمیل نشده است، در این قسمت طبق نقشه ای که کشیده شده است محل گذشتن سیم ها و جای کلیدها، پریزها و لوله ها بر روی دیوار یا کف کنده می شود.
بعد از قرار دادن وسایل الکتریکی و عبور دادن سیم ها و لوله ها از داخل دیوار توسط ترازسنج یا خط کش از همتراز بودن آنها در جای خود مطمئن می شویم و در صورت نیاز با تجهیزات لازم آنها را در جای خود محکم می کنیم.
حین جایگذاری باید دقت بالایی به خرج دهید، زیرا در صورتی که اشتباهی از در این مرحله رخ دهد برای رفع آن باید بخشی از دیوار را خراب کرد که علاوه بر هزینه بالا، زحمت بسیاری هم دارد.
بعد از اتمام مرحله جایگذاری نوبت به تمیز کردن لوله ها و از بین بردن لکه ها و کثیفی روی آنها می باشد. علت انجام این کار به این دلیل است که اگر در حین پروسه قراردهی، مقداری از مواد و مصالح ساختمانی روی آنها ریخته باشد، از بین بروند؛ زیرا ممکن است در طولانی مدت سبب گرفتگی مسیر لوله ها و انسداد آنها شوند.
در قدم نهایی، کلیدها و پریزها و لامپ ها که روی کار قرار می گیرند، نصب می کنیم . تنها نکته قابل توجه در این مرحله در نظر گرفتن ظرافت بالای کار است زیرا تمامی قطعاتی که در این بخش به نصب آنها پرداخته می شود کاملا در معرض عموم و به صورت روکار هستند و در زیبایی واحد تاثیر می گذارند.
خدمات برق کشی ساختمان به چه روش هایی انجام می شود؟
به طور کلی سیستم برق کشی ساختمان ها را می توان به دو روش انجام داد، که این دو روش شامل برق کشی توکار و روکار می شوند. هر کدام از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند.
برق کشی توکار
در برق کشی به سبک توکار تمامی سیم های به کار رفته در سیستم از داخل دیوارها عبور می کنند و هیچ سیمی در خارج از دیوار و محیط داخل واحد مشاهده نمی شود. به دلیل اینکه در برق کشی توکار هیچ اثری از سیم در بیرون از دیوارها دیده نمی شود و آسیبی به دکوراسیون و طراحی داخل واحد وارد نمی کند، با استقبال بالایی مواجه شده و کاربرد فراوانی دارد.
برق کشی روکار
در برق کشی های روکار، همانطور که از اسمش مشخص است، تمامی سیم ها از روی دیوارها عبور داده می شوند و کاملا در معرض دید هستند. برای اینکه این سیم ها ظاهر مرتب تر و بهتری داشته باشند، آنها را داخل داکت قرار داده و روی دیوار قرار می دهند.
چرا انجام خدمات برقی و الکتریکی توسط افراد ماهر اهمیت دارد ؟
هر ساله بسیاری از افراد به دلیل برق گرفتگی و تماس اشتباه با انرژی الکتریکی جان خود را از دست می دهند. همان طور که می دانید نیروی برق بسیار قوی است و اگر کسی که با آن سر و کار دارد، دانش و تجربه کافی جهت کار با آن را نداشته باشد ممکن است به خود و اطرافیان آسیب جدی وارد کند. بنابراین همیشه توصیه شده است که انجام امور برقی و الکتریکی خود را به کسانی بسپارید که دارای تجربه و تخصص کافی در این زمینه باشند، در غیر این صورت خسارت های مالی و جانی هنگفتی در پی خواهد داشت.
مزایای مجموعه ما در ارائه خدمات برقی و الکتریکی
مجموعه تهویه گستر راگا برای کسب رضایت و آسایش خاطر شما عزیزان مزایای بسیاری را در نظر گرفته است که شامل موارد زیر می شود:
- امکان مشاوره با کارشناسان حرفه ای
- اعزام تعمیرکاران باتجربه با کمترین هزینه ممکن
- ارائه خدمات در تمام مناطق تهران و به صورت شبانه روزی
- ارائه ضمانت نامه سه ماهه
- همکاری با افراد متخصص و باتجربه
لازم به ذکر است که تمامی این خدمات نه تنها در زمینه سیستم های الکتریکی و برقی، بلکه در زمینه تمامی امور مربوط به سرویس و نگهداری تاسیسات ارائه می شوند. جهت تمایل به دریافت خدمات از این مجموعه می توانید از طریق تماس تلفنی یا پر کردن فرم ثبت سفارش موجود در صفحه سایت، درخواست خود را برای ما ارسال کنید.